چهارشنبه 1 مهر 1388

شیر و عسل

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان شیر گرم یا سرد حل نموده و بنوشید . یک نوشیدنی بینهایت مقوی و دلچسب است .

 عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد . بعضی از محققین تأکید می کنند که به مدت دوازده هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذائی پدیدار شود .

شیر و عسل یکی از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاهاست که مصرف آن برای همه از یک سالگی تا آخر عمر بسیار مفید و با ارزش است . از زمان های دور ، ملت های مختلف ، شیر و عسل را برای مداوای بیماری های ریوی و کم خونی و نیز رفع خستگی مورد استفاده قرار می داده اند . این نوشیدنی را به دو صورت گرم وسرد می توان میل کرد . اگر قصد حل کردن عسل در شیر گرم را دارید بهتر است زمانی این کار انجام شود که حرارت شیر کمتر و ولرم شده باشد تا حرارت بالای شیر موجب از بین رفتن آنزیم ها و دیاستازهای عسل نشود .

مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه بخصوص اطفال بسیار مفید است زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد .                      

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند

                    

 


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic