پنجشنبه 9 مهر 1388

مربای آلبالو با عسل (خام)

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

آلبالو                           یک کیلوگرم

عسل                           750 گرم

وانیل                          یک دوم قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

دم های آلبالو را گرفته و آن را بشوئید . پس از هسته گیری با دستگاه مخصوص هسته گیر ، آلبالوها را در ظرفی چینی ریخته و سپس عسل را تا 25 تا 30 درجه سانتی گراد گرم می کنیم . وانیل را لابه لای آلبالوها پخش می کنیم و می گذاریم اقلاً یکی دو روز در یخچال مانده و جا بیفتد .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic