پنجشنبه 16 مهر 1388

مربای هلو با عسل (خام)

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

هلوی رسیده                  یک کیلوگرم

عسل                           750 گرم

هل                             کمی

طرز تهیه :

پوست هلو را کنده و هسته آن را خارج می کنیم . هل را با عسل گرم شده مخلوط کرده و لا به لای هلوها می ریزیم  یکی دو روز آن را در یخچال نگهداری نموده و سپس مصرف می نمائیم .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic