جمعه 24 مهر 1388

مربای گل سرخ با عسل(خام)

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

برگ گل سرخ تازه را می کوبیم تا له شود . از گل سرخ خشک شده هم می توان استفاده کرد منتهی باید قبلاً آنها را در آب خیس کرده و بعد گل سرخ کوبیده آماده شده را به نسبت مساوی با عسل مخلوط کرده و سپس کمی وانیل یا هل به آن افزوده و در یخچال بگذارید .

این کار را با پودر گل سرخ هم می توان انجام داد بدین ترتیب که عسل و پودر گل را به نسبت مساوی وزنی در مخلوط کن می ریزیم و مقدار کمی آرد گندم به آن اضافه می کنیم تا به صورت خمیری در آید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic