جمعه 1 آبان 1388

مربای به با عسل

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

طرز تهیه :

به را تمیز کرده و قسمت وسط آن را بیرون آورید . سپس آن را قطعه قطعه کرده و در یک ظرف آب ریخته و بجوشانید تا نرم شود . سپس آن را آبکشی کرده و یک و نیم لیوان از آب حاصله را مجدداً در ظرف ریخته و دو برابر آن عسل اضافه نموده و بجوشانید . سپس قطعات آبکش شده را توی شیره جوشان ریخته و با حرارت کم آهسته بجوشانید . وقتی قطعات به شفاف شد ، آن را از روی آتش بردارید و در ظرف های مخصوص ریخته و مصرف کنید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic