جمعه 8 آبان 1388

فرنی عسلی

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

شیر                    نیم لیتر

آرد برنج                2 قاشق سوپ خوری سر پر

عسل                  حدود 100گرم

گلاب                   یک تا دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

آرد برنج را در شیر حل می کنیم و عسل و گلاب را اضافه می کنیم . مایه را در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . مرتب هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود . بعد در ظرف می کشیم و پس از سرد شدن میل می کنیم .


منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic