پنجشنبه 9 مهر 1388

حریره بادام عسلی

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

این غذا معمولاً برای بچه ها و مریض هائی که مبتلا به ناراحتی معده هستند مصرف می شود و یا به صورت دسر مصرف می شود .

مواد لازم :

بادام                    200گرم

آرد برنج                 50گرم

عسل                   50گرم

طرز تهیه :

روی بادام آب جوش می ریزیم و پوست آن را می کنیم . در صورتی که از بادام پوست کنده استفاده کنیم حدود 150 گرم کافی است . بعد بادام را چرخ کرده و در پارچه نازکی می ریزیم و 2-3 لیوان آب روی آن می ریزیم . شیره بادام را به خوبی می گیریم به طوری که آب کاملاً سفید و غلیظ شده و به شکل شیر درآید . اکنون آرد برنج را در آن حل نموده و عسل را اضافه می کنیم . در ظرفی لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب به هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود . آنگاه حریره را در ظرف کشیده و بعد از سرد شدن صرف می کنیم . مقدار عسل را می توان بنا بر ذائقه افراد کم یا زیاد نمود .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic