جمعه 20 فروردین 1389

حلوا ارده عسلی

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

ارده                       1600گرم

آرد گندم                  500گرم

عسل                     600گرم

طرز تهیه :

مواد فوق را با هم مخلوط کرده و سپس خوب ورز می دهیم تا یک خمیر نسبتاً نرم و یک دست حاصل شود . سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با قالب به آن شکل می دهیم . برای تزئین می توان از مغز گردو ، پسته یا پودر نارگیل استفاده کرد .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic