یکشنبه 1 آذر 1388

حلوای عسلی

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

آرد بی نمک                 یک کیلوگرم

عسل                         400 گرم

روغن مایع                    400 گرم

گلاب ، هل ، زعفران       در صورت تمایل

طرز تهیه :

آرد را الک کرده و با روغن در یک ماهی تابه سرخ کنید تا به رنگ طلائی در آید . سپس را 25 الی 30 درجه گرم کرده و به آن اضافه کنید . مدت 5 دقیقه سرخ کردن را ادامه دهید . حلوا را در یک بشقاب گذاشته و به شکل مسطح در آورده و به صورت مربع هائی ببرید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic