یکشنبه 8 آذر 1388

کیک عسلی ساده

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

آرد سفید گندم                 250 گرم

عسل                            200 گرم

کره                               125 گرم

تخم مرغ                         2 عدد

کشمش بی دانه              200 گرم(در صورت تمایل)

نمک                             1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

کره را با عسل مخلوط کرده و کاملاً به هم بزنید تا به صورت کرمی صاف و یک دست در آید . تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید . نمک و آرد را مخلوط کرده و 2 بار الک کنید . سپس آرد را به کره ، عسل و تخم مرغ اضافه کنید . در صورت تمایل می توانید 200 گرم کشمش بی دانه را نیز به این مخلوط اضافه کنید . یک برگ کاغذ روغنی را در کف یک قالب گرد به عمق 17 تا 20 سانتی متر قرار داده و مایه کیک را داخل آن بریزید . کیک را به مدت 1 تا 5/1 ساعت در فر داغ با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید . پس از خنک شدن آن را از قالب درآورده و مصرف نمائید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند

 


یکشنبه 23 مرداد 1390 02:38 ب.ظ
سلام برای دستور کیک عسلی ممنونم.
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic