دوشنبه 30 فروردین 1389

پنکیک برای صبحانه

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم ( برای 10 عدد ) :

آرد گندم                         یک و یک چهارم لیوان

نمک                             یک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر                     5/2قاشق چای خوری

شیر                              5/1 لیوان

تخم مرغ                         3 عدد

عسل                             12-8 قاشق غذاخوری

روغن مایع                        حدوداً 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد ، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید . زرده تخم مرغ و شیر را در وسط آن بیفزائید و خوب به هم بزنید . سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفید شود و به مایه بیفزائید . ماهیتابه کوچکی را داغ کنید (قطر 12 سانتی متر ). مقدار بسیار کمی روغن در آن بریزید و ماهیتابه را حرکت دهید تا روغن تمام سطح آن را بپوشاند . خوب که داغ شد حدود سه قاشق غذاخوری از مایه را در حالی که بهم می زنید در آن بریزید و با تکان دادن ، تمام سطح ماهی تابه را با مایه بپوشانید . یک طرف آن که قهوه ای کم رنگ شد برگردانید و طرف دیگر را حرارت دهید . بقیه مایه را مرتب به هم بزنید و هر بار سه قاشق غذاخوری در ماهی تابه بریزید . پس از آماده شدن می توانید روی آن عسل یا پنیر مالیده و میل نمائید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic