سه شنبه 24 آذر 1388

کیک عسلی خوش طعم

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

آرد                    550 گرم

عسل                300 گرم

کره                   60 گرم

تخم مرغ             یک عدد

بیکینگ پودر         1 قاشق چای خوری

چای غلیظ           سه چهارم فنجان

میخک رنده شده   10 عدد

شکر                 نیم فنجان

طرز تهیه :

عسل را 25 الی 30 درجه گرم کرده ، کره نرم شده ، شکر ، تخم مرغ ، چای و میخک را به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید . سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه نموده و هم بزنید تا به صورت خمیر درآید . خمیر حاصله را در قالب یا ظرف مخصوص کیک که با 20 گرم کره چرب شده ، قرار داده و آن را داخل فر کاملاً داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزید .


منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic