سه شنبه 1 دی 1388

شیرینی و کیک به صورت خام

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

کیکی که به صورت خام تهیه می شود به همان اندازه کیک های پخته لذیذ است . در ضمن بیشتر از کیک های پخته حاوی مواد غذائی پر ارزش است . اگر در طول روز گاهی هوس خوردن نوعی شیرینی می کنید بجای شکلات و شیرینی های چرب ، از این مواد پر ارزش و خوشمزه استفاده کنید .

پای خرما

مواد لازم :

خمیر پای :

بادام                         1 لیوان

عسل                        3 قاشق غذاخوری

آب                            به مقدار لازم

خرما                         1 لیوان

دارچین(در صورت تمایل)  یک چهارم قاشق چای خوری

مایه روی خمیر :

هلو یا سیب ریز خرد شده 1 عدد

عسل                          یک قاشق چای خوری

آب لیمو یا آب پرتقال        4-3 قاشق غذاخوری

دارچین                        یک چهارم قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر پای ، بادام و خرما را در مخلوط کن به خوبی نرم کنید . عسل و کمی آب به آن بیفزائید . آن را در قالب پای بریزید و با فشار دادن در سطح ظرف پهن کنید . می توانید دارچین را روی آن بپاشید .

مایه روی خمیر :

هلو یا سیب خرد شده را در یک کاسه بریزید . سپس آب لیمو یا آب پرتقال را روی آن ریخته و دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید و آن را روی سطح خمیر پهن کنید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند

 


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic