سه شنبه 8 دی 1388

شیرینی گردوئی عسلی

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

مغز گردو                   500 گرم

عسل                       300 گرم

آرد گندم                    100 گرم

طرز تهیه :

گردو را بعد از پاک کردن پودر کنید . سپس با آرد گندم و عسل مخلوط کنید . بعد از ورز دادن ، مایه اصلی به دست می آید . آنگاه مایه را با وردنه روی میز پهن کرده و به آن شکل دلخواه را بدهید .

 

منبع : آشپزی با عسل نوشته سید جواد سعادتمند


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic