چهارشنبه 11 آذر 1388

مشخصات کامل منابع(5)

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،عسل ،موم ،گرده ،ژله رویال ،بره موم ،زهر ،كتابشناسی ،

نام کتاب : ارزش افزوده فرآورده های زنبورعسل

مؤلف یا مؤلفین : Krell  Rainer

مترجم یا مترجمین : دکتر محمد عراقی ، دکتر علی یوسف حکیمی

ناشر : انتشارات دانشگاه زنجان

نوبت چاپ : اول

قطع و تعداد صفحه : وزیری ، 406 صفحه

نشانی و تلفن ناشر : زنجان ،5152593 ، 5152334

 

 

 


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic