جمعه 9 مرداد 1388

کیک عسلی ساده

   نوشته شده توسط: مصطفی نجفی    نوع مطلب :آشپزی ،

مواد لازم :

تخم مرغ                                                 3عدد

شکر                                     2قاشق سوپ خوری

عسل                                    3قاشق سوپ خوری

پوست لیموترش رنده شده           1قاشق سوپخوری

آرد ذرت یا برنج                                    60 گرم

آرد گندم                                             25گرم

طرز تهیه : زرده ی تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم بزنید . عسل و پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفید شود . آرد گندم و ذرت را به آن بیفزائید و کاملاً هم بزنید تا صاف و یکدست گردد . سپس قالب را چرب کرده مایه ی کیک را درون آن بریزید و به مدت 40 دقیقه در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید .

منبع : تولید عسل در منزل نوشته حمید رضا جمعه زاده


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic